
ALGI SPAGHETTI MORSKIE W ZALEWIE BIO 120 g (85 g) (PUSZKA) - PORTO MUINOS

Opis
SKŁADNIKI
algi morskie spaghetti* (Himanthalia elongata), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt sterylizowany. 25 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 90 kJ/22 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 1,7 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,4 g
Sól: 0,8 g
Jod: 594 µg (396 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mięczaki, skorupiaki i ryby.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8437001476329
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180
Kraj pochodzenia składników: Hiszpania
Kraj producenta: Hiszpania
Producent - nazwa i adres: PORTO-MUINOS, S.L., POL. O ACEVEDO, PARCELA 14, 15185 CERCEDA
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
