
BATON KOKOSOWY BIO 40 g - RAPUNZEL

Opis
SKŁADNIKI
wiórki kokosowe* (47%), syrop ryżowy*, syrop z agawy*, syrop ryżowy w proszku*, mąka ryżowa*, oblat* (skrobia ziemniaczana*, olej słonecznikowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2279 kJ / 547 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 36 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4 g
Sól: 0,06 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, soję, sezam
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać zamknięte w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4006040292159
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Opinie o produkcie (0)
