Bezglutenowe spody do pizzy 230g |Incola|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Bezglutenowe spody do pizzy
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 230g
Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczyć nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy.
Składniki: woda, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, tapiokowa), mąka ryżowa, olej rzepakowy, syrop ryżowy, glukoza, drożdże, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma guar), sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych).
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy.
Średnia wartość odżywcza na 100 g produktu |
|||
Wartość energetyczna: | 1300 kJ / 309 kcal | ||
Tłuszcze, w tym: | 8,0 g | ||
Kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,9 g | ||
Węglowodany: | 56,1 g | ||
w tym cukry: | 6,7 g | ||
Błonnik: | 2,4 g | ||
Białko: | 1,9 g | ||
Sól: | 0,9 g |
Szczegóły: Bez jaj, bez laktozy, Produkt wegański
Informacja o alergenach: Produkt wolny od alergenów.
Sposób przechowywania: Przechowywać w temperaturze 14-21°C z daleka od źródła ciepła i promieni słonecznych.
Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzej do 190°C. Na spód od pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 minut.



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.