
Bezglutenowy Chlebek chrupki Knackebrot 230g |Schar|

Opis
Bezglutenowy Chlebek chrupki Knackebrot
Masa netto: 230g
Chrupnięcie, chrupnięcie - to słychać, gdy ktoś gryzie tego szwedzkiego oryginału!
Bezglutenowe płatki owsiane dodają orzechowej nuty, błonnik zapewnia intensywne odżywianie.
Jeśli kochasz wiejskie krajobrazy, to jest właśnie Twój rodzaj jedzenia: cienkie plasterki chrupkiego pieczywa z serem i szynką są idealną chrupiącą przekąską między posiłkami, a „topless” są idealnym dodatkiem do głównego posiłku.
Składniki: glutenu mąki owsianej 23% , mąkę ryżową , ryż semoliny , skrobię ziemniaczaną , skrobię kukurydzianą , olej słonecznikowy , płatki owsiane bezglutenowe 4% , drożdże , cukier , błonnik z buraków cukrowych , zagęstniki: karboksymetyloceluloza , guma guar ; cukier inwertowany , substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu ; sól jodowana (sól, jodek potasu) , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych . Może zawierać śladowe ilości nasion sezamu . BEZ LAKTOZY. BEZ PSZENICY.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna | 1610/382 kj / kcal |
---|---|
Tłuszcz | 8,4 g |
Z czego nasyca się | 1,2 g |
Węglowodany | 66 g |
Z których cukrów | 1,7 g |
Błonnik | 6,4 g |
Białko | 7 g |
Sól | 2,1 g |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
