
Bezglutenowy Makaron Fusilli 340g |Sanletti|

Opis
Bezglutenowy Makaron Fusilli
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 340g
Wyjątkowa jakość i brak alergenów - tylko jeden składnik, bez glutenu, jajek, pszenicy i jakichkolwiek ulepszaczy.
Sanletti to makarony, które znajdują swoje miejsce w codziennym menu, jako element zdrowej, nowoczesnej i zbilansowanej diety. To podstawa szybkich, prostych i smacznych dań. Można je wykorzystać do przygotowania sałatek, obiadów, ale również słodkich śniadaniach uwielbianych przez dzieci.
Bezglutenowy Makaron Fusilli - inaczej świderki. Skręcony kształt sprawia, że makaron ten pasuje zarówno do lekkich, jak i ciężkich sosów. Sprawdza się jako dodatek do zup, do dań głównych i do sałatek.
Składniki: mąka kukurydziana
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1466 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 79 g
w tym cukry 1 g
Białko 5,5 g
Sól 0 g
Przygotowanie makaronu kukurydzianego Sanletti FUSILLI: zagotuj litr wody na każde 100 g makaronu. Dodaj szczyptę soli. Wrzuć makaron do gotującej się wody i zamieszaj. Gotuj pod przykryciem 10-12 minut. Odcedź makaron i podawaj z ulubionym sosem.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
