
Bezglutenowy Makaron Spaghetti 340g |Sanletti|

Opis
Bezglutenowy Makaron Spaghetti
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 340g
Sanletti to makarony, które znajdują swoje miejsce w codziennym menu, jako element zdrowej, nowoczesnej i zbilansowanej diety. To podstawa szybkich, prostych i smacznych dań. Można je wykorzystać do przygotowania sałatek, obiadów, ale również słodkich śniadaniach uwielbianych przez dzieci.
Wyjątkowa jakość i brak alergenów - tylko jeden składnik, bez glutenu, jajek, pszenicy i jakichkolwiek ulepszaczy.
Składniki: mąka kukurydziana
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1466 kJ / 345 kcal
Tłuszcz 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 79 g
w tym cukry 1 g
Białko 5,5 g
Sól 0 g
Bezglutenowy Makaron Spaghetti: ten długi i cienki makaron to podstawa dań w tradycyjnej, włoskiej kuchni. Jak przygotować idealny makaron? W dużym, wysokim garnku - makaron ten "wkręca się" do gotującej wody bez łamania. Użyj dużej ilości osolonej wody (1 litr wody na każde 100 g). Nasz makaron gotuj przez 8-10 minut.
Inny temat to sztuka jedzenia spaghetti i jego nawijania na widelec.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
