
Cukier z agawy BIO 250g |Viands|

Opis
Cukier z agawy BIO
Masa netto: 250g
Ma neutralny słodki smak i jest około 30% słodszy od zwyklego cukru (sacharozy). Zawiera głownie fruktozę i ma niski indeks glikemiczny. Zawiera równiez inulinę. Produkt higroskopijny, łatwo ulega zbryleniu.
Składniki: odwodniony sok z agawy*, maltodekstryna (6%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 100 g
w tym cukry: 90 g
Białko: 0 g
Sól: 0,04 g
Zalecane warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
