IMBIR W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWY BIO 50 g - DOTI
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
kandyzowany imbir* 50%, czekolada gorzka* 49% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada: masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1773 kJ/ 424 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g;
Węglowodany: 55 g;
w tym cukry: 49 g;
Błonnik: 8,1 g
Białko: 4,6 g;
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
EAN: 5906153204409
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Kraj producenta: Polska
Producent - nazwa i adres: DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK


