JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), jagody inkaskie* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65 %.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ / 493 kcal
Tłuszcz: 33 g;
w tym kwasy nasycone: 20 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 33 g;
Błonnik: 14 g;
Białko: 6 g;
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.