KREM MIGDAŁOWY Z CUKREM KOKOSOWYM BIO 250 g - RAPUNZEL
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
migdały* (81%), cukier kokosowy* (18%), sól morska, wanilia Bourbon*, cynamon cejloński* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny krem migdałowy z cukrem kokosowym. Warstwa oleju na wierzchu nie świadczy o złej jakości. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2464 kJ / 595 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 12 g
Białko: 19 g
Sól: 0,48 g
NFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne, soję, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz łubin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4006040006909
Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK


