KREM ORZECHOWO - CZEKOLADOWY SAMBA BIO 250 g - RAPUNZEL
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
orzechy laskowe* (45 %), cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*, olej palmowy*, pełne mleko w proszku*, odtłuszczone kakao w proszku* (4 %), wanilia Bourbon*. *certyfikowany składnik ekologiczny
OPIS
Krem orzechowo - czekoladowy do smarowania pieczywa lub produkcji deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2534 kJ/611 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 34 g
Błonnik: 5,9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g
Witamina E: 11 mg (92 %**)
Wapń: 191 mg (24 %**)
Magnez: 106 mg (28 %**)
(**dzienna referencyjna wartość spożycia)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, łubin.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4006040003014
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Wegetariański: TAK


