MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z pszenicy durum), jaja* 9 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysokogatunkowy makaron jajeczny. Jej lekko chropowata powierzchnia to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objetość po ugotowaniu. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5901902001940
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 180
Kraj producenta: Polska
Producent - nazwa i adres: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, HUGONA KOŁŁĄTAJA 44, 05-402 OTWOCK
Wegetariański: TAK



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.