MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - VALBIO
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z pszenicy durum) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 11,5 g
Sól: < 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę (1 L na 100 g makaronu), dodać 10 g soli i gotować 12 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8025202011618
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Kraj producenta: Włochy
Producent - nazwa i adres: Valdigrano di Flavio Pagani s.r.l via Borsellino, 35/37 25038 Rovato (BS) Italy
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.