MASŁO KLAROWANE GHEE BIO 340 ml (260 g) - AMYLON
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Masło Ghee, czyli inaczej zwane masło klarowane powstaje poprzez długotrwałe, powolne podrzewanie. W wyniku tego procesu powstaje czysty tłuszcz mleczny bez zawartości wody i białka mlecznego. Masło Ghee idealnie nadaje się do głębokiego smażenia i pieczenia, a także do gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3677 kJ/878 kcal
Tłuszcz: 99 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 70 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g
Sól: < 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 °C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promeni słonecznych.
Ewentualna zmiana konsystencji produktu nie świadczy o jego złej jakości.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8594006662277
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30
Kraj producenta: Czechy
Producent - nazwa i adres: AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Wegetariański: TAK



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.