MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g - DOTI
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 70 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 29 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.