
OCET UME SU BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA

Opis
SKŁADNIKI
śliwki japońskie*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet powstały w wyniku fermentacji umeboshi (śliwki japońskie). Idealny jako sos do sałatek, do marynowania warzyw, jako dodatek do ryżu, do sushi lub do innych dań.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 16,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8713576173369
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Kraj pochodzenia składników: Japonia
Kraj producenta: Holandia
Producent - nazwa i adres: TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
