
PASTA KREMOWA ARRABBIATA BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS

Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10%), papryka czerwona* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5%), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4016249150334
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
