
PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS

Opis
SKŁADNIKI
dynia* (46%), marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%), olej z pestek dyni* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z dynią i imbirem. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 858 kJ / 207 kcal
Tłuszcz - 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 11,0 g
w tym cukry - 7 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 3,7 g
Sól - 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 4016249108496
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj producenta: Niemcy
Producent - nazwa i adres: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
