PESTKI DYNI W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 85 g - EKOFLORKA
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
pestki dyni* 63 %, czekolada gorzka* 36 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*), syrop ryżowy* (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 70 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2394 kJ /577 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 18 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą).
UWAGA
Produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5904730791588
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30
Kraj producenta: Polska
Producent - nazwa i adres: AMP-DG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, DŁUGA 25-39, 87-100 TORUŃ
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.