TOFU W ZALEWIE BIO 500 g (240 g) - SMAAKT
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
SKŁADNIKI
woda, tofu* 44 % (ziarna soi*, podpuszczka: siarczan wapnia), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed użyciem odsączyć z wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 281 kJ/67 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 6,9 g
Sól: 0,84 g
Wapń: 300 mg (38 %**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 - 7 stopni Celsjusza.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 8719153036010
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj producenta: Holandia
Producent - nazwa i adres: DE SMAAKSPECIALIST N.V., THOORNSEWEG 2, 4854 EH BAVEL
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK


