Bezglutenowe spody do pizzy niskobiałkowe PKU 300g |Bezgluten|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Bezglutenowe spody do pizzy niskobiałkowe PKU
Masa netto: 300g
Składniki: woda, skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, cukier, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), drożdże, sól, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: pektyna, guma guar, E 464; emulgatory: lecytyna, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; zioła prowansalskie, regulator kwasowości: E 575; substancja spulchniająca: węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1071kJ /253 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 0,6 g
Sól: 1,54 g
Fenyloalanina 22 mg/100g
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecany sposób przyrządzania pizzy:
Spód do pizzy wraz z farszem piec w nagrzanym do około 200 0C piekarniku przez 5-10 minut.



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.