Bezglutenowy Chleb Na Zakwasie Backerbrot 300g |Schar|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Bezglutenowy Chleb Na Zakwasie Backerbrot
Masa netto: 300g
Chleb na zakwasie Bäckerbrot od firmy Schar to nowa propozycja pieczywa dla osób ze specjalnymi potrzebami żywieniowymi. W składzie nie znajdziemy glutenu, dzięki czemu osoby chore na celiakię i nietolerujące glutenu mogą cieszyć się jego wyjątkowym smakiem. Chleb na zakwasie w smaku nie odbiega od tradycyjnego pieczywa. Doskonale smakuje w postaci kanapek oraz jako dodatek do wielu potraw. Z pewnością posmakuje każdemu, kto choć raz go spróbuje. Chleb pakowany jest w atmosferze ochronnej, dzięki czemu na długo zachowuje świeżość.
Skład produktu:
Woda, zaczyn (mąka ryżowa, woda) 19%, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, włókno roślinne (psyllium), mąka lniana, syrop buraczany, olej słonecznikowy, skrobia ryżowa, gryka, komos, drożdże, mąka sorgo, mąka kasztanowej, sól, środek zagęszczający: Hydroksypropylometyloceluloza; naturalny smak, białko sojowe.
Może zawierać śladowe ilości gorczycy. BEZ LAKTOZY
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 942/224 kj / kcal
Tłuszcze: 3,9 g
w tym nasycone: 0,5 g
węglowodany: 39 g
w tym cukier: 3,2 g
błonnik: 9,4 g
białko: 3,2 g
sól:1,1 g



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.