Mąka z orzecha włoskiego 250 g |OlVita|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Mąka z orzecha włoskiego
Pojemność: 250g
Mąka z orzecha włoskiego klasy premium jest produktem naturalnym, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów. Jest źródłem naturalnych witamin, minerałów, antyutleniaczy oraz błonnika. Dzięki częściowemu odtłuszczeniu surowca z którego powstaje, mąka jest "lżejsza", łatwiejsza do wykorzystania przy wypiekach, mniej podatna do tworzenia się zakalca.
Wartość energetyczna w 100 g produktu 1874 kJ/ 445,6 kcal
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
---|---|
Tłuszcz | 16 g |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g |
Węglowodany | 27 g |
w tym: cukry | 2 g |
Białko | 48 g |
Sól | 0 g |
Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów, sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Polska
Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.