Makaron krakowski SPAGHETTI niskobiałkowy PKU 250g |Bezgluten|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Makaron krakowski SPAGHETTI niskobiałkowy PKU
Masa netto: 250 g
Specjalnie dla wygody gotowania, nasz makaron spaghetti PKU został zwinięty w gniazda, które po wrzuceniu do gotującej się wody, już po kilku minutach łatwo dają się rozwinąć, a po ugotowaniu pozwalją cieszyć się kształtem prawdziwego włoskiego spaghetti.
Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, woda, sól, substancja zagęszczająca: hydroxypropylometyloceluloza; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, barwnik: karoteny.
Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego. Do postępowania dietetycznego w diecie niskobiałkowej i dla osób z Fenyloketonurią.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.