Bezglutenowy makaron SPAGHETTI 250g |Bezgluten|
-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
dodaj opinię
Makaron Spaghetti
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
Odpowiednie dla osób nietolerujacych glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1518 kJ/ 358 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,003 g
Masa netto: 250 g
Okres przydatności do spożycia: 36 m-cy
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Zagotować 1 l osolonej wody. Do wrzącej wody wkładać stopniowo makaron, w miare wiotczenia zanurzonej części. Wymieszać, aby makaron nie przywarł do dna. Gotować 8-10 minut.



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.