Promocje
Bezglutenowa mąka z TEFF 400g |Incola|
Bezglutenowa mąka z TEFF 400g |Incola|
12,99 zł 11,10 zł
szt.
Bezglutenowa mąka jaglana 400g |Incola|
Bezglutenowa mąka jaglana 400g |Incola|
10,90 zł 7,20 zł
szt.
Bezglutenowa mąka kukurydziana 500g |Bezgluten|
Bezglutenowa mąka kukurydziana 500g |Bezgluten|
7,80 zł 6,50 zł
szt.
PŁATKI GRYCZANE BIO 600 g - BIO PLANET
PŁATKI GRYCZANE BIO 600 g - BIO PLANET
13,28 zł 12,34 zł
szt.
SŁONECZNIK ŁUSKANY BEZGLUTENOWY BIO 1 kg - BIO PLANET
SŁONECZNIK ŁUSKANY BEZGLUTENOWY BIO 1 kg - BIO PLANET
17,47 zł 16,97 zł
szt.
PŁATKI OWSIANE BIO 300 g - BIO PLANET
PŁATKI OWSIANE BIO 300 g - BIO PLANET
4,04 zł 3,80 zł
szt.
MUSZTARDA BIO 200 g - DARY NATURY
MUSZTARDA BIO 200 g - DARY NATURY
6,37 zł 5,92 zł
szt.

Multi mix- mieszanka do ogólnego zastosowania 1kg |Bezgluten|

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 15,30 zł 15.30
ilość szt.
Zyskujesz 5 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Bezgluten
Kod produktu: DB2C-7740D
Pin It

Multi mix- mieszanka do ogólnego zastosowania 

 

Pojemność: 1kg

Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka kukurydziana, mąka jaglana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1514kJ /357kcal

Tłuszcz: 3,4 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g

Węglowodany: 80 g

w tym cukry: <0,2g 

Błonnik : 1,4 g

Białko: 0,9 g

Sól: 0,03 g

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Sposób przygotowania: 

NALEŚNIKI

Przygotuj:

100 g mieszanki,

2 jajka,

230 ml mleka,

2 łyżki oleju + olej do smażenia,

2 łyżki cukru

Wykonanie: Wszystkie składniki wkładamy do misy i mieszamy mikserem do uzyskania gładkiej masy o konsystencji gęstej śmietany. Na patelni rozgrzewamy ok. 0,5 łyżki oleju, następnie wylewamy cienką warstwę ciasta i smażymy naleśniki z obu stron , aż do uzyskania złotobrązowego koloru.

 

BABECZKI

Przygotuj:

4 jajka,

100 g cukru,

16 g cukru waniliowego,

200 ml oleju,

250 g mieszanki,

7 g proszku do pieczenia BEZGLUTEN,

100g czekolady gorzkiej lub mlecznej

12 papilotek

Wykonanie: Jaja z cukrem ucieramy mikserem na najwyższych obrotach przez 5 min do uzyskania jasnej, puszystej masy. Następnie zmniejszamy obroty na najniższe i dodajemy olej, mieszankę, proszek do pieczenia. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Na koniec dodajemy posiekaną czekoladę i delikatnie mieszamy ręcznie.

Ciasto przekładamy do przygotowanych papilotek i pieczemy w 170 st. przez około 25 min do zarumienienia powierzchni (zalecamy pieczenie bez termoobiegu).

Kraj wysyłki:
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia 7:00 - 15:00

Telefon: 601 804 905

Email: kontakt@zdrowykoszyk.pl

Waluty
Producenci
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium